ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869” ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА

На 5 декември 2018 г. във връзка с Международния ден на доброволеца, читалище „Братство 1869” проведе поредица от инициативи: от 10.00 ч. бе проведена информационна кампания в централната част на гр. Кюстендил, в която се включиха доброволците в читалище „Братство 1869” по проект „ЕДС – академия за живота” – Кристина Талевска – Царибродска и Владимир Стойчески и младежи-доброволци към НЧ „Братство 1869”, които разпространиха  листовки с информация за Международния ден на доброволеца.

Прочети още...

ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА

На 5 декември 2018 г. от 10.00 ч. ще се проведе информационна кампания за разпространение на листовки с информация за Международния ден на доброволеца, а от 11.00 часа в читалище „Братство 1869” ще бъде открита фотоизложба от дейността на доброволците Кристина Талевска – Царибродска и Владимир Стойчески и фотоси на доброволците Озан Билечен от Турция, Александра Дунимаглоска и Дарко Дамески от Македония, които са реализирали доброволческата си дейност в читалището през годините.

Прочети още...

СТАРТ НА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНАТА ПРОГРАМА „ЗИМНА ФЕЕРИЯ ПОД ХИСАРЛЪКА 2018”

На 3 декември от 10:00 часа в читалище „Братство 1869” официално ще бъде даден старта на Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка 2018”.
Тя ще започне с откриване на Работилницата на Дядо Коледа и обявяване на  Коледния конкурс за картичка, картина, сурвачка, сувенир, приказка и стихотворение.

Прочети още...

ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869” ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ТОЛЕРАНТНОСТТА

На 16 ноември 2018 г. във връзка с Международния ден на толерантността бе проведена информационна кампания в централната част на гр. Кюстендил, в която се включиха доброволците в читалище „Братство 1869” по проект „ЕДС – академия за живота” – Кристина Талевска-Царибродска и Владимир Стойчески и младежи-доброволци към НЧ „Братство 1869”, които разпространиха  листовки с информация за Международния ден на толерантността.

Прочети още...

СТАЖОВЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Бихте ли искали да работите в сърдечния ритъм на Европейския съюз? Сега е Вашият шанс!
Ако сте навършили 18 години и притежавате диплома за висше образование, може да кандидатствате за един от трите различни платени стажа в Брюксел или Люксембург. Заявленията за стажовете на Шуман сега са отворени.

Интересува ли Ви? Просто кликнете ТУК за повече информация.

 

ПУСКАТ 12 000 ДОПЪЛНИТЕЛНИ БИЛЕТА ЗА БЕЗПЛАТНО ПЪТУВАНЕ НА МЛАДЕЖИ В ЕВРОПА

След успеха на първия кръг на DiscoverEU, Европейската комисия ще започне втори конкурс за безплатни билети на 29 ноември 2018 г.
Всички 18-годишни в ЕС ще могат до 11 декември 2018 г. да кандидатстват за безплатен билет, като им дадат възможност да пътуват из Европа между 15 април и 31 октомври 2019 г. Първият кръг на DiscoverEU събра хиляди млади хора изграждане на истинска общност в цяла Европа. Участниците, които никога не са се срещали преди, свързани със социалните медии, формираха групи, за да пътуват от град в град или да останат на други места.

Прочети още...

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА - 05.11.2018 Г.

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да видите ТУК: Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84