СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА - 23.08.2019 Г.

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да видите ТУК: Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84.

 

 

СПЕЧЕЛИ СТИПЕНДИЯ ОТ МАКДОНАЛДС

Сега твоите усилия могат да ти донесат стипендия от Макдоналдс на стойност 3 000 лв. Какво трябва да направиш? Изпрати ни видео, до 15 секунди, в което ни разказваш нещо, на което животът те е научил досега. Единственото условие е да имаш академичен успех за последните два семестъра над 5.00, който да докажеш с удостоверение / академична справка /. Видеото, с което участваш, трябва да е с големина до 20 MB и задължително да бъде един от следните формати: mp4, AVI или MOV. Изпрати ни академична справка, кратко CV (до 1 страница) и твоето видео на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 8 септември 2019 г., а пълните условия може да видиш на: ОБЩИ УСЛОВИЯ Стипендии за студенти

Прочети още...

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА - 04.07.2019 Г.

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да видите ТУК: Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84.

 

ЗАВЪРШИ ТРИНАДЕСЕТИЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС „ПАУТАЛИЯ” - 2019

Музикалният форум се проведе от 28 юни до 30 юни 2019 г. в гр. Кюстендил.  Организатори на събитието са - Община Кюстендил и читалище „Братство 1869”, със съдействието на Министерство на културата на Република България и читалище „Пробуда 1961” и се провежда под патронажа на кмета на гр. Кюстендил - г-н Петър Паунов.
Конкурсът е включен в Културния календар на Министерство на културата и в Програмата за подпомагане на даровити деца в България.

Прочети още...

СТАРТИРА IX МЕЖДУНАРОДНА КАМЕРНА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Деветото издание на Международната камерна музикална академия ще се проведе от 7 юни до 27 юни 2019 г. в гр. Кюстендил. Организатори на проявата са читалище „Братство 1869”, Илинойски Уеслиън университет – САЩ и читалище „Пробуда 1961” гр. Кюстендил. Изпълнителен директор е Иван Андонов, Художествен директор - Нина Гордан.

Прочети още...

ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО” ОТБЕЛЯЗА ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА 2019

Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил с подкрепата на  Център за развитие на човешките ресурси и Евродеск-България организира поредица от инициативи в рамките на Европейска седмица на младежта 2019. На 30 април от 10:00 часа се проведе информационна кампания в центъра на гр. Кюстендил, в рамките на която бяха  разпространени материали, промотиращи изборите за Европейски парламент, посланията на Европейската комисия и Европейския парламент  и др.

Прочети още...

НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС “БИНЬО ИВАНОВ” 2019

Изтече крайният срок за участие в Тринадесетото издание на Националния литературен конкурс за поезия „Биньо  Иванов” – Кюстендил 2019, чийто организатори са Община Кюстендил и читалище „Братство 1869”. Литературният конкурс е ежегоден и се провежда под патронажа на кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.  В него могат да участват автори от цялата страна с три непубликувани произведения.

Прочети още...