ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА 12 АВГУСТ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

По повод Международния ден на младежта НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил с подкрепата на Програма „Еразъм +“, ЦРЧР – Евродеск-България организира поредица от инициативи. На 11 и 12 август в центъра на гр. Кюстендил се проведе информационна кампания, на която бяха раздадени материали, издадени от ЕС по теми, касаещи младите хора.

Прочети още...

#BEINCLUSIVE ЕВРОПЕЙСКИ НАГРАДИ ЗА СПОРТ

Наградите имат за цел да признаят организациите, които използват силата на спорта, за да увеличат социалното включване на групите в неравностойно положение. BeInclusive Наградите на ЕС за спорта са отворени за организации, създадени в страни от програмата Erasmus +, публични или частни, търговски или с нестопанска цел, които успешно са разработили спортни проекти, насочени към социално приобщаване.

Прочети още...

КОНКУРС ЗА ЕСЕ 2018 - ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПИШЕ!

Присъединете се към конкурса и отговорете на въпроса: "Какви стъпки предприемачите и правителството трябва да предприемат, за да станат по-иновативни?". Младите хора на възраст между 18 и 25 години от европейските държави-членки и страните партньори на COSME са поканени да напишат есе на английски език с максимален брой 2500 думи, което отговаря на въпроса: "Какви стъпки трябва предприемачите и правителството да предприемат, за да станат по-иновативни?".

Прочети още...

ОТВОРЕН Е КОНКУРСЪТ ЗА СТИПЕНДИАНТСКАТА ПРОГРАМА „STUDY IT FIRST”

Студенти от 1-ви курс в ИТ специалност в български университет отново могат да кандидатстват за участие в стипендиантската програма „Study iT First”.Одобрените кандидати ще получат месечна стипендия за една академична година, възможност да придобият работни практики в корпоративна среда със съдействието на личен ментор и възможност за летен стаж в развойния център на SAP в София.

Прочети още...

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА - 27.07.2018 Г.

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да видите ТУК: Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84

 

 

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЯ “С УСИЛИЯ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ“ В ПОДКРЕПА НА МЛАДИ ТВОРЦИ В ПЕТ ОБЛАСТИ НА ИЗКУСТВОТО

Стипендията се учредява от фондация „Културни перспективи“ и КЦМ 2000 Груп по идея на Ина Кънчева и се дава всяка година на млади артисти в пет сфери на изкуството, като за всяка сфера се предвижда по една стипендия.

Прочети още...

МЛАДЕЖКИЯТ ФЕСТИВАЛ FUNCITY+ 2018 ТЪРСИ УЧАСТНИЦИ

Младежкият фестивал FUNCITY+ цели да предостави възможност за  идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора у нас и в Европа.  Тази година той ще се проведе от 8 до 12 август 2018 г. в Морската Градина на  Варна. Повече за фестивала ще откриете на https://www.facebook.com/funcityplus/ FUNCITY+  предоставя възможност на младежи от цялата страна да се включат със своя инициатива или изява,  еднократно или през всички дни на фестивала.

Прочети още...